Γιατί εμάς

Με Επίκεντρο τον Άνθρωπο

Δυνατότητα εξυπηρέτησης 365 ημέρες τον χρόνο, στον χώρο σας. Το τηλεφωνικό κέντρο της «Υγεία κατ’οίκον» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα των συνεργατών μας ώστε να σας προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Η «Νοσηλεία κατ’οίκον» διενεργείται στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς, χωρίς να χρειάζεται καμία μετακίνηση, χρησιμοποιώντας τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο εξοπλισμό συνθέτοντας ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Υγείας.

Όλες οι υπηρεσίες μας στελεχώνονται από προσεκτικά επιλεγμένο και έμπειρο προσωπικό που είναι εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά μέσα που χρειάζεται για να παρέχει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Η Δωρεάν Συμβουλευτική μας Ομάδα αποτελούμενη από έμπειρο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικόθα σχεδιάσει το κατάλληλο πλάνο «Νοσηλείας κατ’οίκον» με επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας σε προσιτο κόστος. Το εξατομικευμένο πλάνο Νοσηλείας περιλαμβάνει αξιόπιστη Ιατρική Παρακολούθηση, Νοσηλευτικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εξιδεικευμένο πρόγραμμα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, καθώς και τον προτεινόμενο Εξοπλισμό Νοσηλείας.

Με αίσθημα ευθύνης είμαστε σε θέση να καλύψουμε εξολοκλήρου τις ανάγκες και του πιο περίπλοκου περιστατικού από τον εξιδεικευμένο Ιατρό (10 ειδικοτήτων), τον έμπειρο Νοσηλευτή (40 νοσηλευτικές πράξεις), τις Εξετάσεις (Εργαστηριακές Εξετάσεις, Ακτινογραφίες, Υπέρηχους και Triplex Καρδιάς κατ’οίκον) μέχρι και τον  Εξοπλισμό Νοσηλείας (κρεβάτι, οξυγόνο, κτλ.) και τα Αναλώσιμα Υλικά (επιθέματα, καθετήρες, κτλ.) που θα χρειαστεί ο ασθενής.

Συνεχής αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τήρηση του κώδικα δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία αποτελεί βασική παράμετρο του μοντέλου διοίκησης της «Υγείας κατ’οίκον»,για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες οι αμοιβές της εταιρείας διαμορφώνονται σε χαμηλότερα επίπεδα. Επίσης, διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, π.χ. με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, για τις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν της συνδρομή μας.

Παροχή Υπηρεσιών Υγείας χωρίς ετήσια συνδρομή.

Δυνατότητα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.