νοσηλεία στο σπίτι

Νοσηλεία στο σπίτι – Πλεονεκτήματα για τον ασθενή

Η φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι αποτελεί κάποιες φορές την μοναδική λύση ιδίως για τα άτομα τα οποία ταλαιπωρούνται από χρόνιες παθήσεις. Η νοσηλεία κατ’οίκον παρέχει την κατάλληλη ιατρική, νοσηλευτική φροντίδα και υποστήριξη όχι μόνο για όλους τους ασθενείς που έχουν προβλήματα μετακίνησης αλλά και για ασθενείς που επιθυμούν την περίθαλψη στο χώρο τους.
Η «Υγεία κατ’οίκον ΙΚΕ» στελεχώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που διαθέτει τον απαραίτητο και εγκεκριμένο εξοπλισμό με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους ασθενείς που την επιλέγουν με υπηρεσίες νοσοκομειακού επιπέδου.


Ti μπορεί να προσφέρει η Νοσηλεία στο σπίτι; 



Η νοσηλευτική φροντίδα κατ ’οίκον προτιμάται από πολλούς ασθενείς ιδίως τα τελευταία χρόνια.

Σημαντικός ρόλο για την νοσηλεία στο σπίτι, που περιορίζει σημαντικά τη μεγάλη δαπάνη που χρειάζεται να καταθέσει ένας ασθενής αν επιθυμεί περίθαλψη σε μία ιδιωτική κλινική ή ένα κέντρο αποκατάστασης, είναι η ψυχολογία του ασθενούς. Η ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του ασθενή και η περίθαλψη στον ιδιωτικό τους χώρο βοηθάει στην ποιοτικότερη και πολλές φορές ταχύτερη αποκατάσταση.
Σε γενικές γραμμές, η νοσηλεία στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν είτε κινητικά είτε χρόνια προβλήματα υγείας όπως :
Καρκίνος, πνευμονοπάθειες, καρδιακή ανεπάρκεια, παθήσεις μυοσκελετικού, χρόνια νευρολογικά νοσήματα, άνοια, σκλήρυνση κατά πλάκας, άτομα με ειδικές ανάγκες και δυσκολία στη μετακίνηση κ.α.

 


Πολλές είναι οι αιτίες που μπορεί να επιθυμεί κάποιος μια νοσηλεία στο σπίτι πότε όμως κρίνεται αναγκαίο; 


Η υπηρεσία της νοσηλείας κατ ‘ οίκον ήρθε να φέρει την λύση σε ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα. Αρκετοί συνάνθρωποι μας μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχουν συγγενείς και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ο ρόλος του Υγεία κατ’οίκον έχει προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους, διαθέτοντας υψηλές παροχές υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές.
Η νοσηλεία στο σπίτι είναι η καλύτερη και ίσως η μόνη λύση για όλους τους ασθενείς που πρέπει να συνεχίζουν μια θεραπεία μετά από μια νοσοκομειακή νοσηλεία.

Η νοσηλεία κατ´οίκον, μέσα από την έμπειρη ομάδα συνεργατών (νοσηλευτές, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές), στο σπίτι έχει επίσης βοηθήσει πολύ και τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο του κάθε ασθενή καθώς οι συγγενείς έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται ακόμα και να διαμένουν με το συγγενικό τους πρόσωπο, που πάσχει από κάποια ασθένεια χωρίς να έχουν το άγχος της φροντίδας των αγαπημένων τους προσώπων.

Όποια και να είναι η ανάγκη σας από τις πιο βασικές νοσηλευτικές υπηρεσίες μέχρι και τα πιο επείγοντα περιστατικά στην Υγεία κατ οίκον είναι σίγουρο ότι θα εξυπηρετηθείτε εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα αξιόπιστα. Ολιστική αλλά και βιώσιμη προσέγγιση της νοσοκομειακής περίθαλψης με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.