COVID-19

Ιδιώτες

ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Α ΚΑΙ Β ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ 

Χωρίς περιττές μετακινήσεις και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας μοριακά τεστ, rapid τεστ και τεστ αντισωμάτων.

Η κινητή μονάδα αποτελείται από εξειδικευμένους νοσηλευτές, οι οποίοι τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη δική σας ασφάλεια, πάντα με διακριτικότητα και εχεμύθεια.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Α ΚΑΙ Β ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας για να εξεταστείτε για τον Covid-19.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Διενέργεια της εξέτασης με αιμοληψία για την ανίχνευση των αντισωμάτων έναντι του SARS-COV-2 με ποσοτικό προσδιορισμό IgG και IgM.

Επιχειρήσεις

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ RAPID TEST ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 

  • Η “Υγεία κατ’οίκον” πραγματοποιεί εξετάσεις για τον Covid-19 (rapid test και PCR) στην καλύτερη τιμή ομαδικά σε εργοστάσια, βιομηχανίες, εταιρείες, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, αεροδρόμια, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία, κτλ.
  • Η Εμπειρία μας η Εγγύηση σας! Τα μεγαλύτερα Μοριακά Διαγνωστικά Εργαστήρια της Θεσσαλονίκης εμπιστεύονται για τις λήψεις επιχρίσματος για τον covid-19 αποκλειστικά την “Υγεία κατ’οίκον”.
  • Οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές μας έχουν πραγματοποιήσει χιλιάδες λήψεις με διακριτικότητα, εχεμύθεια και αξιοπιστία.

Για Ταξίδι

Τώρα μπορείτε να εξεταστείτε για τον Covid-19 εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως αξιόπιστα έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσετε να χάσετε το ταξίδι ή τις διακοπές σας. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα έρθετε εσείς στον χώρο μας ή εμείς στον δικό σας (οικία, ξενοδοχείο, Airbnb ή στο αεροδρόμιο). Οι γνωματεύσεις εκδίδονται στα ελληνικά και στα αγγλικά. Απλά καλέστε μας στην Γραμμή Φροντίδας 2313074678 και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Bon Voyage!

egeia.gr

Covid Test

  • Rapid 3€
  • Μοριακό 35€
  • Rapid στο σπίτι 20€
  • Μοριακό στο σπίτι 40€

Μιαούλη 61
54642 Θεσσαλονίκη